Schoonmaakbedrijf Klaassen is een professioneel schoonmaakbedrijf in Apeldoorn. Wij zijn een familiebedrijf dat ontstaan is uit een passie voor schoonmaken. Wij zullen uw ruimte altijd spik en span achterlaten, en verzekeren u van de beste service binnen Apeldoorn. 

Schoonmaakbedrijf Klaassen bestaat al sinds 2002. Het bedrijf is opgericht door de familie Klaassen, die uit passie voor schoonmaken het bedrijf gestart zijn. Het bedrijf begon klein met 4 vaste werknemers. Echter lukte het Klaassen al snel om uit te breiden tot een 10-koppig team in 2004. Door de goede service die telkens geleverd werd, groeide het bedrijf snel, en inmiddels kunnen we met gepaste trots vertellen dat we een vast team hebben van maar liefst 50 werknemers.

Doordat wij een vast team van schoonmakers in dienst hebben, hebben wij altijd genoeg capaciteit om nieuwe klussen aan te nemen. Wij plannen onze diensten zo in dat we altijd ruimte overlaten voor last-minute klussen. Bent u dus dringend op zoek naar een schoonmaakdienst in Apeldoorn, kijk dan op onze contactpagina hoe u ons kan bereiken.