Klaassen is een professioneel en vakkundig full service schoonmaakbedrijf. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schoonmaakklussen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze specialisaties. 

Schoonmaakonderhoud

Een schone omgeving is natuurlijk veel fijner om in te zijn dan een rommelige en stoffige omgeving. Daarnaast kunnen bacteriën en virussen uw gezondheid negatief beïnvloeden. Daarom bieden wij regelmatige schoonmaakdiensten aan voor kantoor- of winkelpanden of aan huis. Wij laten uw ruimte altijd streeploos en stofvrij achter.

Glasbewassing

Schone ruiten zijn een goed visitekaartje voor uw bedrijf. Daarnaast kan vuil op uw ramen ervoor zorgen dat uw kozijnen en/of verflaag minder lang meegaan. Daarom is regelmatige glazenbewassing aan te raden.

Tapijt- of meubelreiniging

Unieke meubelstukken of tapijten wilt u natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Na verloop van tijd kunnen ze echter vies worden, waardoor de kleuren minder goed tot hun recht komen. Hierdoor dienen ze af en toe gereinigd te worden. Vooral antieke tapijten of meubelstukken kunnen echter erg fragiel en kwetsbaar zijn, waardoor er voorzichtige reiniging nodig is zodat ze niet beschadigd zaken. U kunt uw meest kostbare meubels met gerust hart door ons laten reinigen, want wij hebben er jarenlange ervaring mee.

Bouw- en ontruimingsschoonmaak

Voor of na een bouwproject kan er nogal wat vuil achterblijven. U kunt schoonmaakbedrijf Klaassen inschakelen om deze resten bouwpuin op te ruimen. Wij laten de ruimte spik en span achter, zodat u met een gerust hart de klus kan vervolgen of kunt genieten van de nieuwe ruimte.

Specialistische reiniging

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor een groot aantal specialistische reinigingsklussen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw dakgoot reinigen, graffiti verwijderen of dieptereiniging van sanitair of keukens via de HACCP richtlijnen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis, vaardigheden en materiaal in huis om deze klussen gegarandeerd succesvol te voltooien. 

Maar we zijn natuurlijk ook beschikbaar voor schoonmaakklussen die niet op deze pagina benoemd staan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.