Uw vloer is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. U wilt niet alleen dat hij er goed uitziet, maar ook dat hij lang meegaat. Dat is waar Lithofin om de hoek komt kijken. Lithofin is een Duits bedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige vloer verzorgingsproducten maakt.

Lithofin biedt een breed scala aan producten om u te helpen uw vloer te onderhouden. Ze hebben reinigingsmiddelen voor elk type vloer, van tegels tot hout tot steen. Lithofin biedt ook sealers en afwerkingen om uw vloeren te beschermen tegen slijtage. En als u ooit uw vloer moet repareren, hebben ze daar ook een productlijn voor.

Voor het reinigen van uw vloer heeft Lithofin een product voor elke situatie. Hun Multi-Clean reiniger is perfect voor de dagelijkse schoonmaak. Voor het zwaardere werk hebben ze hun PowerClean reiniger. En als u een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor chemicaliën, hebben ze een lijn milieuvriendelijke reinigers die net zo effectief zijn als hun gewone reinigers.

Lithofin MN Easy-Clean is een snelle en eenvoudige manier om uw oppervlakken te reinigen. Het reinigt vuil, vet en olie in enkele seconden en behoudt de beschermende impregnering van uw oppervlakken. Het is ideaal voor gebruik op tegels, voegen, steen, hout, laminaatvloeren en meer.Wat doet het? Lithofin MN Easy-Clean reinigt vuil, vet en olie van alle soorten oppervlakken. Het kan worden gebruikt op tegels specie (zowel oude of nieuwe), steen of enig ander oppervlak dat een goede schrobbeurt nodig heeft.

Lithofin Disinfectant Cleaner is een krachtige desinfecterende reiniger die alle bacteriën doodt, inclusief het coronavirus. Het houdt uw oppervlakken schoon en ontsmet en is gemakkelijk te gebruiken. De revolutionaire formule van Lithofin bevat een actief ingrediënt dat alle bacteriën doodt bij contact, met inbegrip van het coronavirus. U kunt 99% van de ziektekiemen doden in slechts 10 minuten! Dit betekent dat het overal in huis of op de werkplek gebruikt kan worden. Het product heeft ook anti-bacteriële eigenschappen die schimmelgroei voorkomen tot 6 maanden na toepassing – perfect voor gebieden.

Lithofin is het go-to merk voor vloerverzorgingsproducten. Ze bieden een breed scala aan hoogwaardige reinigers, sealers en afwerkingen die u zullen helpen uw vloeren er als nieuw uit te laten zien. Of u nu een dagelijkse reiniger of iets voor zwaardere taken nodig hebt, Lithofin heeft een product dat aan uw behoeften voldoet. Dus wacht niet langer, bestel Lithofin vandaag nog!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *